Aktiviteter

 

Nytt för i år!

Gillar du fart och fläkt så har vi uthyrning av vattenskoter -åk ut i Kalix vackra skärgård, eller föredrar du lugn och harmoni så kan du hyra en egen husbåt med bastu och övernattningsmöjlighet. 

Gillar du att fiska så erbjuder vi uthyrning av motorbåt, 4,5m med 20hp motor.

Vill du färdas ljudlöst på havet med familjen så erbjuder vi kajaker för uthyrning.

Eller varför inte testa på att cykla med en fatbike?

Gillar du att vistas i naturen så erbjuder vi vildmarksridning, kontakta oss för mer information om de olika aktiviteterna.

vattenskoter

 

Aktiviteter på Frevisören är oändliga, du kan göra allt från att bada på vår långgrunda sandstrand, ta en långpromenad på våra vackra strövområden, spela beachvolleyboll eller ta en bouleturnering med grannarna.

Är du den sportiga personen, varför inte hyra en av våra kanoter och ta med frun på en romantisk tur. I våra trampbåtar får ni plats två till fyra stycken. 

Vår minigolfbana är en utmaning. Ta med familjen och spela en runda, ta sedan en tur till vår restaurang och ät en bit god mat och njut av den vackra sandstranden som utsikt.


Är du intresserad av naturen är Frevisören platsen som kan erbjuda både skogs- och havsupplevelser, så ta med fiskespöt och sök lyckan i havet.

Några kvällar har vi trubadurkvällar som är mycket populära.

 


Midsommarhelgen har vi midsommarfirande för barnen med dans runt stången, trubadurer och underhållning på kvällen för alla.


Golf
Är ni golfintresserade ligger en av Sveriges finaste golfbanor i Kalix.

- Kalix Golfklub